Boktips

Vet ni?! Jag är ingen bokmänniska egentligen men en dag för ganska länge sedan blev jag tipsad av en kompis(nu föredetta kompis) att läsa boken "Att älska som en porrstjärna, Jenna Jameson". Först var jag väldigt kritisk som jag alltid är men sedan tog jag tag i det och gick till mitt kära hem Stadsbiblioteket och lånade boken. När jag fick boken av den gamla biblioteks tanten gav jag nästan upp direkt. Boken är typ 350 sidor och hur tjock som helst. Fast nu i efterhand och efter ha läst boken så kan jag säga att den inte alls är lång. Hälften av alla sidor är nakenbilder på Jenna så det går sanbbt att läsa igenom boken. Den är en av de bästa böckerna jag läst och man blev beroende när man läste och kunde liksom inte sluta. Nu har jag även tipsat L om boken och hon har laddat ner den som ljudbok och är lika beroende hon. hihihi. Så om ni inte läst den så måste ni läsa den nu nu nu. Tro mig ni kommer gråta,skratta och bli chockade som aldrig förr när ni läser den!!


pussss// S


Män att undvika

Jag hittade en mycket rolig lista på en sida. En lista på män man borde undvika. Läs igenom den och tänk efter så kommer ni tycka att det verkligen stämmer. Ni kanske också känner igen några av dessa personligheter i er egen pojkvän?! Good luck bitches

1. Den arroganta

Beskrivning: Lättirriterad, arg, svartsjuk, envis, plötsliga vredesutbrott efter att ha varit glad innan. Blir arg för ingenting och har ständigt en liten rynka mellan ögonbrynen.

Så upptäcker du honom: Om han redan i början när ni träffas är jävligt argsint eller svartsjuk - say byebye.

2. Den otrogne

Beskrivning: Romantisk, fåfäng, spanar in dina polare, säger att din polare är snygg eller har snygg häck.

Så upptäcker du honom: Säger han att din polare är snygg och ger indirekta förslag kring att ha en trekant är han ett svin.

3. Losern

Beskrivning: Arrogant, envis, snackar skit, försöker spela allan och försöker - förgäves - vara en översittare.

Så upptäcker du honom: Han ger dig skit och säger att du utnyttjat honom. Han tror att han kan komma och gå lite som han vill. Han försöker behandla dig som en dörrmatta. Samtidigt är han besatt av dig.

4. Den osäkra

Beskrivning: Legat med många tjejer och skryter gärna om det. Klankar ned på andra killar. "Han har nog liten kuk.. hahahaha".

Så upptäcker du honom: Han ifrågasätter ifall han är den bästa sexpartner du haft eller om han har haft störst kuk hittills.. Du tänker "ingetdera".

pusss// S





music is my life

När jag inte kan sova på nätterna sitter jag alltid uppe och lyssnar på bra musik. Detta är ett av dessa tillfällen då jag inte har något att göra eftersom jag inte är trött. segt segt. Men ni måste iallafall lyssna på denna låt! sjuuuukt bra!
sussa sött era gosisar

pusss // S


Glömska S

Nu glömde jag ju berätta om min underbara Onsdags shopping. Jag köpte ett par skit snygga skor från H&M, som jag bara älskar. H&M har fått in så snygga skor så man dör. Jag skulle kunna köpa upp hela sko-sortimentet. Jag hade dessutom på mig dom i onsdags och dom var hur sköna som helst! Det trodde man aldrig. Jag köpte även lacktajts från Gina Tricot och en klänning från Gina. MUMS MUMS. Jag längtar till sommaren så jag kan få gå barbent i mina snygga skor!!! Jag köpte även ett väldigt bra brunpuder som jag absolut kan rekomendera. Det är från märket NOUBA och kostar bara 230 kr. Det håller jätte länge och är väldigt snygg färg. Den färgen jag köpte är nr 6. Är det någon som har något bra tips på en foundation? jaja jag tänkte iallafall lägga upp lite bilder på mina inköpta saker!

349 :-

230:-

PUSSS// S

Hälsningar från L

Nu är det snart fredag och L har varit i berlin i fyra dagar nu. Hon har inte haft möjlighet att skriva i våran kära blogg men hon har skickat lite sms till mig. Hon säger att hon har det jätte roligt och att hon älskar Berlin över allt annat typ! Hotellet dom bor på är tydligen jätte jätte bra och det är fest där dygnet runt. Jag var dock väldigt skeptiskt mot det hotellet i början eftersom det bara kostar typ 90 kr per natt och att man bor i samma rum som främmande människor. Men L hade hamnat med jätte sköna människor från alla möjliga olika länder i världen. Hon berättade även att hon hade träffat en jätte snygg kille från Danmark. woho undra vad dom har gjort då?! Mer än så vet jag faktiskt inte men hon kommer ju hem om två dagar och jag längtar otroligt mycket efter gossip från min partypingla!

Idag har jag jobbat några timmar och varit med min pojkvän. Roligare än så har jag inte haft det. Igår var jag ute på Laroy ett tag men det sög eftersom hela förorten var samlad ute efter löningen. hihi. Nu ska jag sova, håller på att dö av trötthet! hörs imorgon

PUSSS// S


Onsdag!

Nu får jag  äntligen min efterlänktade lön! Det kändes riktigt bra idag när jag vaknade och visste att jag har pengar!! Jag har inte pratat med L något. Hon har väl fullt upp med all öl och korv haha! Idag ska jag jobba vid sex tiden sedan ska jag säkert ut! Eftersom det är löning idag kommer det bli sjukt mycket folk ute på krogen. Då kommer det bli jätte jobbigt med alla människor.. Nu ska gå på stan och köpa lite smink och kläder. hade tänkt att prova ett nytt puder från Too faced. Jag har en Lip plumper från samma märke och den är verkligen sjukt bra. Jag försöker skriva lite mer senare.

PUSSPUSSS// S

BERLIN

Nu är de äntligen bara 4 timmar tills jag är på väg till flygplatsen. Ska bli så sjukt kul. Köpte biljett för 210kr med ryanair för ca 2 månader sedan och vips så ska jag åka. 
Jag har aldrig varit i berlin tidigare med de ska bli väldigt spännande. Jag och en kompis bor på ett super billigt hostel som heter Generator Berlin som har en bar som är öppen 24/7. låter ju inte helt fel. (likadant hotell finns tydligen i Paris)

ooooojojoj, ska försöka hålla er uppdaterade därifrån om jag får tag på/har tid med dator. 
Här är då Hostel "Generator Berlin" som jag ska bo på.. Priset är 9€ natten inkl. frukost. låter för bra för att vara sant...

Hostel




Tipsad av S

Juste ja! Igår hade jag ju gäster eftersom jag fyllde år. Av min pojkvän M fick jag en parfym från Dsquared som luktade jätte gott! Fick även en glans spray till håret från Bed Head, Tigi. Den luktade verkligen underbart och var jätte skön att ha i mitt hår. Men det bästa av allt är alla Carmex burkar jag fick. Som L vet älskar jag Carmex över allt annat och jag är helt beroende av det! För er som aldrig hört talas om det så är det läppbalsam som blir kallt på läpparna. Om ni inte har provat Carmex borde ni absolut köpa det. Jag kan garantera att ni kommer gilla det. Det finns på Nk att köpa för ungefär 70 kr. Jag har alltid köpt mina burkar i Usa där dom kostar 9 kr men men. Tyvärr bor vi i dåliga Sverige som tar överpris på allt. jaja det är iallafall värt pengarna kan jag säga er! Jag har med smak av Körsbär och en med jordgubb också. MUMS säger jag bara


Pusss// S



Day N Night

Måndag idag. tråkigt tråkigt så jag nästan tar livet av mig, haha nej men nu ska jag väl inte överdriva! Idag har jag inte gjort något typ förutom att sitta hemma framför tvn och titta på Janice Dickinson model agency! kan det bli roligare? Har självklart pratat med L också. Nu är hon barnvakt och jag funderar på att slå henne en pling så vi hinner prata lite skit innan hon åker! Det ska bli så tråkigt utan L när hon är i Berlin. Det är helt dött hemma och finns ingenting att hitta på på dagarna. På kvällen kan man ju alltid dra ut men vad fasiken ska man göra på dagen?! Någon som har något roligt förslag kanske?

Sitter och lyssnar på en underbar låt som ni bara måste höra. Den heter "Kid Cudi- Day N Night (Crookers First Remix)"
Eftersom L och Jag är nya inom blogg världen så vet vi inte hur man lägger upp videor från Youtube inne på bloggen men det kanske finnns en söt läsare som vill hjälpa oss?

Nej men nu ska jag gå ner till Hemköp och köpa mig en godispåse!MUMS!!

PUSS // S


Snart Körkort

Har precis haft en två timmars körlektion i vägar fyllda med snö. var väldigt skeptisk/livrädd till en början men SHIT va kul de va!!
en snabb repris av helgen, fredag var hemma-mys kväll, lördag åkte in en stund och  dracka några öl för att fira S, var som hände där efter och varför jag inte följde med ut kan jag berätta för er vid ett senare tillfälle..

igår firade vi min pappa som fyllde år, var hos min kära storasyster och gjorde egen sushi och så hade hon bakat heelt underbara semlor!!

Ledsen att jag inte kunde vara med älskade s mer än vad jag va på hennes födelsedag, men får väl fira de ordentligt när jag är hemma från BERLIN igen... åker INAAAATT och det ska bli riktigt kuuul!!

Trötter

ååååh vad jag hade roligt igår!! tack alla mina älsklingar som gjorde kvällen så rolig. Först var vi och åt och tog några drinkar sedan gick vi till Sogni och drack ännu mer.. L kom till sogni ett tag, men konstigt nog följde hon inte med ut sen.. hmm undra varför? Jag tror nog jag vet haha!!Efter sogni gick vi till Laroy och där hade vi jätte roligt.Det kom fram en kille till mig och undrade om jag ville vara med i filmen Snabba Cash... Självklart full som jag var så sa jag JA!!! haha men men vi får väl se hur det blir med det.

Nu är jag hemma och har precis fått lite små saker, skor, tröjor mm. sen ska jag även få en ny tv.. längtar!!
hoppas ni har det bra idag så hör jag av mig senare!!Nu ska det ätas muffins och tårta!

PUSSS // S




L ring mig om du ser detta!!


Jag fick den kära Heidi Klum tröjan med denna bild på framsidan! väldigt snyggt!


Taggad!

WOHO nu har jag precis kommit hem från jobbet. sjutk segt!!! Ikväll ska jag och mina kära vänner fira min födelsedag!! jag är så sjukt taggad så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hade planerat att jag skulle ha på mig mina nya skor ikväll men tyvärr hann mamma inte hämta ut dom från posten.. så irriterande.... men men jag kan ha roligt utan mina nya skor.. hoppas jag iallafall hihi!
Först ska vi äta på någon restaurang i stan sedan ska vi såklart ut!! kommer bli så mysigt. Föressten så läste jag och L i Illustrerad Vetenskap, den där tidningen ni vet? då var det en bild på en fisk som hade svalt en 4 gånger så stor fisk som den själv.. så hela magsäcken var typ helt uttöjd och den fisken som var svalds huvud stog liksom ut ur andra fiskens rumpa.. ni måste bara se en bild! helt sjukt. Det var någon fiskare som hade fiskat upp dom. båda var döda... hemskt hesmkt.

Förhoppningsvis ska L med ut ikväll.. vi vet att honaldrig bangar!hoppas ni kommer ha lika kul som oss!!

PUSSPUSS// S

Nästan DÖD

Idag när jag var på väg till Solkungen på Odenplan för att sola så läste jag om en 17årig flicka i USA som hade solat i 17 minuter och fått farliga brännskador, hon hade legat på sjukhus med dropp och grejer. 
Jag stoppar in 40kr som alltså blir 20minuter och går in i mitt rum å lägger mig.
jag har alltid koll på ungefär hur långtid de är kvar så jag kollade och de va 19min som gått och jag satte på ögonskydden igen.. sen tyckte jag att de borde gått mer än en minut och kollade. då var de 23! 

Alltså solariet hade gått sönder och de fortsatte, jag gick upp och klädde på mig och tryckte på stopp när de var 36.

man undrar ju vad som hade hänt om jag somnade.......

efterlängtat sportlov

Nu är de äntligen sportlov. igår va jag bara hemma med nåra och kollade på när lammen tystnar. USCH skräckfilmer är inget för mig. idag ska ja träna på SATS och övningsköra med pappa....

Imorgon fyller S år så jag undrar om de blir något paarty party ikväll... 

//L

Stress stress stress

hej hopp! nu är jag väldigt stressad eftersom jag ska in till stan om en halvtimme och jag har precis kommit ut ur duschen!! ikväll ska jag jobba sedan ska jag ut med några roliga prickar!! har inte pratat med L idag men jag hoppas verkligen hon skriver något mer intressant inlägg än detta! Kankse hon tillochmed följer med ut? man vet aldrig med spårade L! hihi. snart åker hon till Berlin också och lämnar mig ensam här i Stockholm... väldigt tråkigt men vi får se. jag har små planer på att åka ner och hälsa på min älskling!!mer om det senare..

btw så var L och jag inne på HM häromdagen, och det har kommit in massa roliga och fina vår kläder! om ni har tid tycker jag defenitivt att ni ska gå dit!! Skorna är helt underbara till ett sjukt bra pris också!!tipsa gärna om ni hittar något snyggt!


PUSSPUSS // S


Guess what?!

hej mina sötisar! L du har lite fel där va! det är faktiskt så att jag fyller år på söndag men kommer fira min födelsedag på lördag! så det så! glöm inte att gratta mig! Föressten så har jag en lite rolig nyhet! Jag och L gick en liten shoppingrunda på stan häromdagen och var inne på varuhuset SOUK som ligger på Drottninggatan. Då går vi förbi en affär som heter "Charmant fashion" , denna affär är känd som en lite B aktig affär med väldigt fula saker.. men gissa vad vi ser för plagg inne i affären? Jo det vi ser är de kända klänningarna som Blondinbella har på sig typ dagligen och på varje event hon går på. uttjatat? jo tack. Dessa klänningar kan man även köpa i Sturegallerian på en affär som heter Elise. Och enligt Blondinbella så är dessa klänningar från Elise handplockade från Paris eller vad det nu var haha.... tyvärr verkar dom inte så handplockade eftersom dom till och med finns på en rutten affär!! jaja om sortimentet är slut i sturegallerian vet ni alltid var ni kan hitta klänningarna..

och tro det eller ej så är dom inte "fake"


Pusss pusss// S

Godmorgon

Godmorgon alla älskade läsare. Pga utställning av UF företag i älvsjö (som inte vi har) så har vi redan fått sportloov!
Känns riktigt bra!

På tisdag bär det av till Berlin för min del.. S stannar hemma och gör stockholmsstad vingligt....

Juste på lördag fyller S år.. 19! inte så rolig ålder, men får väl fixa en oslagbar fördelsedag!

/ L

Missa inte!!!!

Ooppsi nu glömde vi berätta om något vi absolut inte får missa ikväll!!! det är ju säsongspremiär av den otroligt bra serien GREYS ANATOMY!!

HAHAHA gissa vad som nyss hände? L släppte nyss en brakare! det kunde man inte tro om den primadonnan! men men sånt händer ju alla. tex blondinbella som la en brakare för att visa sitt revir för Nils! you go girl säger jag bara till min älskade L!

pusss  er älskade S

Dagens tips

här kommer 3 sköna tips från oss:


Här är en "strumpebandshållare" från H&M för endast 79:50! De är viktigt att kunna känna sig snygg även under. riktigt bra partyplagg!


Här är ett par gladiator-inspirerade klackar från H&M. pris 349. klickade hem dom från hemsidan igår www.hm.se



Behöver inte förklara mer än att ni MÅSTE se denna serie om ni inte redan sett den!! Riktigt jävla bra!







te-hysteri


Vi sitter här med två kalla koppar te framför oss. Vad är det med den här te hysterin egentligen? Vi har gått och sagt länge att vi är sugna på en kopp te nu i rusket och när vi väl gör teet så glömmer man bort det och märker det när det tillslut kallnat. I vår skola så går alla tjejer runt med en take away mugg med te i och då undrar man ju verkligen om dom ens har te i koppen. Är det inte bara en mysfaktor kan man då fråga sig? Eller är det kanske bara en TREND!!!?




Hur kommer det sig att man gör sig en kopp tea, men ändå aldrig dricker den?



Först men snart redan bäst

Dax för första inlägget... Vi är två tjejer som är födda i samma generation som blondinbella, därav vårt klockrena namn. Vi startade bloggen för att få skriva om tips, tankar och svaller. 
Dock kommer vi inte berätta vilka vi är men vi kallar oss L och S.
Vi går sista året på gymnasiet och har en väldigt händelserik vår framför oss!

Vi ska uppdatera oss så ofta vi bara kan!!

//L&S






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0