Män att undvika

Jag hittade en mycket rolig lista på en sida. En lista på män man borde undvika. Läs igenom den och tänk efter så kommer ni tycka att det verkligen stämmer. Ni kanske också känner igen några av dessa personligheter i er egen pojkvän?! Good luck bitches

1. Den arroganta

Beskrivning: Lättirriterad, arg, svartsjuk, envis, plötsliga vredesutbrott efter att ha varit glad innan. Blir arg för ingenting och har ständigt en liten rynka mellan ögonbrynen.

Så upptäcker du honom: Om han redan i början när ni träffas är jävligt argsint eller svartsjuk - say byebye.

2. Den otrogne

Beskrivning: Romantisk, fåfäng, spanar in dina polare, säger att din polare är snygg eller har snygg häck.

Så upptäcker du honom: Säger han att din polare är snygg och ger indirekta förslag kring att ha en trekant är han ett svin.

3. Losern

Beskrivning: Arrogant, envis, snackar skit, försöker spela allan och försöker - förgäves - vara en översittare.

Så upptäcker du honom: Han ger dig skit och säger att du utnyttjat honom. Han tror att han kan komma och gå lite som han vill. Han försöker behandla dig som en dörrmatta. Samtidigt är han besatt av dig.

4. Den osäkra

Beskrivning: Legat med många tjejer och skryter gärna om det. Klankar ned på andra killar. "Han har nog liten kuk.. hahahaha".

Så upptäcker du honom: Han ifrågasätter ifall han är den bästa sexpartner du haft eller om han har haft störst kuk hittills.. Du tänker "ingetdera".

pusss// S





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0