Ica kassan i 40 år?

OJOJOJ nu var det verkligen länge sedan! hhm vad har L och S egentligen gjort? ingenting intressant alls. skolka,sola,äta godis,laga vår egna pasta rätt osv. BOORING. Men vi har iaf kommit på en lösning till vår värdelösa framtid. Vi har helt enkelt bestämt oss att vi inte vill jobba på Ica tills vi blir pensionärer och att om vi inte ska behöva sitta i en kassa i 40 år så är det dags att göra något åt saken NU. Fast vi får ju skylla oss själva eftersom vi aldrig är i skolan och bangar alla prov och vi har inte ens lämnat in en enda inlämning..... Jaja det vi ska göra är hemligt men tro mig ni kommer se oss erövra världen och bli miljardärer,även fast vi inte har pluggat arslet av oss. hihih rätt åt er plugghästar som sitter dag ut och dag in och pluggar men ändå bara kommer tjäna 30.000 kr i månaden fast vi kommer bli miljadärer hihihihih. 

Snart har vi bal och både jag och L är sjukt taggade!! vi kommer självklart vara snyggast av alla på balen! Våra klänningar är underbara,dock är min för lite och L s klänning är för stor!det ordnar sig ändå! BANTA BANTA BANTA!!!

Här är vårat underbara pasta recept!

grön+vit pasta kokar i ca 8 min
häll krossade tomater i en stekpanna.
en STOR klyfta vitlök(måste verkligen vara så stor så att man sitter o snorar när man äter)
en klutt tomatpuré
Kyckling buljong
Svartpeppar.
RÖR OM. HÄLL I PASTA och häll upp i lyxtallrickar hemma hos L:)
obs glöm ej parmesanen på pastan,helst mkt mkt mkt

och tro mig, det krävs både jag o L för att pastan ska bli bra,vi har försökt tillaga den ensamma men det smakar kobajs.

pusss S



RSS 2.0